Пијалоци 2

Топли пијалоци

Еспресо 63,00 ден.
Макијато (мало) 72,00 ден.
Макијато (големо) 81,00 ден.
Капучино 81,00 ден.
Чај 72,00 ден.
Топло чоколадо 90,00 ден.
Нескафе 90,00 ден.

Сокови

Кока Кола 250мл 72,00 ден.
Кока Кола – Зеро 250мл 72,00 ден.
Фанта – Оранж 250мл 72,00 ден.
Фанта – Шоката 250мл 72,00 ден.
Спрајт 250мл 72,00 ден.
Швепс Битер Лемон 250мл 72,00 ден.
Швепс Тангарина 250мл 72,00 ден.
Швепс Тоник 250мл 72,00 ден.
К.вода Сан Пелегрино 250мл 54,00 ден.
РОСА, Минерална вода 330мл 45,00 ден.
Фруктал Тетра Брик 200мл 45,00 ден.
Нектар Тетра Брик 200мл 45,00 ден.
Фруктал 100% овошје 200мл 90,00 ден.
Цедевита кесичка 54 ,00 ден.
Леден чај 500мл 72,00 ден.
Чиа Микс 250мл 89,00 ден.

Алкохолни пијалоци

Скопско 330мл 81,00 ден.
Скопско Смут 330мл 81,00 ден.
Амстел 330мл 90,00 ден.
Хајнекен 330мл 99,00 ден.
Црвено вино (Тиквеш) 200мл 135,00 ден.
Бело вино (Тиквеш) 200мл 135,00 ден.
Бадел Бренди 40мл 81,00 ден.
Мартини Бјанко 40мл 81,00 ден.
Текила 30мл 63,00 ден.
Жолта ракија Бовин 40мл 63,00 ден.
Узо 40мл 72,00 ден.
Смирноф Водка 40мл 72,00 ден.
Џејмисон 40мл 135,00 ден.
Џони Вокер,Ред Лабел 40мл 135,00 ден.
Џек Даниелс 40мл 180,00 ден.
Џин
40мл 72,00 ден.

 

 

***Цените се со вклучен попуст од 10%