Пакети-OLD1

Пакет кој опфаќа 21 билет по цена од 2000 денари. Секој дополнителен билет чини 100 денари што го прави овој пакет одлично дополнување на вашите роденденски забави.
Можност за изнајмување на киното на 1 час, период во кој вие и вашите пријатели ќе можете да изгледате онолку филмчиња колку сакате и да уживате во 7Д авантурите.
Можност за изнајмување на киното на 2 часа, период во кој вие и вашите пријатели ќе можете да изгледате онолку филмчиња колку сакате и да уживате во 7Д авантурите.
Пакет кој нуди можност за комбинација на билет за едно возење, мини пица и сок, по цена од 250 денари. Секој дополнителен билет за 7Д и игротека чини 100 денари.
Можност за изнајмување на игротеката на 2 часа (од отворен тип), притоа добивате грицки и смоки гратис, организација за роденденската забава, цртање на лица (во одредени термини) и попуст на пијалок. Секој дополнителен билет за 7Д чини 100 денари.
Пакет кој вклучува влезница за игротека, мини пица и сок по цена од 250 денари. Дополнителен билет за 7Д чини 100 денари.

***Пакетите се достапни само во Киносенс Скопје