Игротека

 Нови можности за одлична забава за дечиња од сите возрасти, со специјално бејби-катче дури и за оние најмалите.

Незаборавни трки на три големи тобогани, трамболина, катче за родендени… – ова е само дел од содржините на 7D Planet игротеката.